Het programma verzuimmanagement biedt je als organisatie, manager of leidinggevende alle tools en inzichten om verzuim redelijk gemakkelijk terug te dringen of zelfs te voorkomen.

Terugdringen van Verzuim, verzuimmanagement en daarmee verhogen duurzame inzetbaarheid is bij elke organisatie een speerpunt in personeelsbeleid geworden. Niet alleen veranderende Wetgeving maar ook een steeds sterkere MVO gedachte zijn hier de belangrijkste oorzaken.

Een open deur; het succes bij het terugdringen van verzuim is direct afhankelijk van de vaardigheden en kwaliteiten van jou als betrokken manager, bedrijfsleider of teamleider. Jij stuurt immers ook hier je medewerkers aan kunt dus ook als eerste de signalen van dreigend verzuim oppikken.

Wil je als organisatie, manager of leidinggevende serieus aan de slag met het terugdringen van je verzuim, dan biedt dit programma je alle tools en inzichten om verzuim voortaan redelijk gemakkelijk terug te dringen of zelfs te voorkomen.

Onze aanpak is mede gebaseerd op een door dr. Nicole Hoefsmit (Universiteit Maastricht) wetenschappelijk onderbouwde werkwijze.