Leiderschap begint bij jezelf

Mensen met een helder doel voor ogen of een diep gevoelde ambitie zijn succesvoller dan mensen die dat niet hebben.

Persoonlijk leiderschap is de mindset dat je aan het ‘stuur’ staat van je eigen leven en je hierbij vervolgens focust op datgene wat je wilt bereiken. Uiteraard zijn dat dan de zaken waar je invloed op hebt of kunt gaan hebben.

Welke koers heb jij voor jezelf? Waarheen stuur jij?

Ik wil graag een gesprek hierover

Jij als leider

Leiderschap is gericht op het bereiken van resultaat.

Succesvolle leiders weten het beste uit zichzelf maar ook hun mensen naar
boven te halen en weten individuele medewerkers te motiveren en te inspireren. Empathie, gevoel voor menselijke relaties en een goede communicatie zijn hierbij de belangrijkste ingrediënten.

Leiderschap is geen truc of kunstje. Het zit in iedereen maar je moet het wel goed leren gebruiken, koesteren en blijven ontwikkelen. Het begint ook altijd bij jezelf; je persoonlijke leiderschap.

Leiderschap vraagt om Visie:

Een oud spreekwoord zegt: “Wanneer je niet weet naar welke haven je wilt varen, is geen enkele wind de juiste”.

Leiderschap vraagt altijd om een heldere ‘Stip op de horizon’. Je wilt antwoord kunnen geven op de vraag; “Waar wil ik naar toe en om welke reden?”.

Pas wanneer je dit antwoord hebt, kun je de juiste strategische keuzes maken om ambities en doelen ook daadwerkelijk te realiseren.

Samengevat: Hoe helderder de ‘Stip”, hoe effectiever de strategische keuzes die je als organisatie of als leider kunt maken en hoe groter je uiteindelijke succes.

 

Een heldere ‘bestemming’ voor je organisatie?

Kom tot een strategie met ambitie; een ‘Strategie met Ballen’!
Meer weten?

Onze aanpak

Sta jij aan het hoofd van een organisatie en wil jij optimaal functionerende teams bouwen waarin wordt samengewerkt en medewerkers hun capaciteiten en talenten inzetten voor een prachtig eindresultaat?

Als W2 Insight zijn we er voor organisaties die hun teams naar een hogere performance willen tillen. We zijn er ook voor leidinggevenden die hun eigen leiderschap willen blijven ontwikkelen en die ambiëren dat hun medewerkers kunnen blijven groeien in hun eigen functioneren, samenwerking en ontwikkeling.

Ontdek onze aanpak

Opdrachtgevers die in onze aanpak geloven

W2insight is van grote waarde geweest bij het opzetten en verder ontwikkelen van onze opleiding voor Reïntegratie Adviseurs. W2insight levert als geen ander maatwerk en werkt op een persoonlijke en authentieke manier aan attitude en persoonlijke ontwikkeling van de cursisten. Zowel in persoonlijke coaching als in groepsverband worden zo grote transformaties bewerkstelligd.

Wil je trainers of coaches die serieus werk verrichten en dit tevens met veel humor brengen,
dan ben je bij hen aan het goede adres!


Wanda Best | Directrice
Best Miracles

W2 Insight heeft bij Risse Groep voor onze werkleiders een programma verzorgd van training en training on the job.
Dit programma is gericht geweest op het terugdringen van het kortdurende frequente verzuim van de medewerkers.
Juist bij het terugdringen van deze vorm van verzuim zien wij als Risse de juiste relatie tussen medewerker en werkleider als essentieel. W2 Insight heeft met haar programma veel kwaliteit gebracht in deze relationele sfeer; zakelijk waar dat nodig is en oprecht betrokken waar dat nodig is.

Ik beveel organisaties die die hun kortdurend verzuim terug willen dringen, het programma van W2 Insight van harte aan!

Rob Poppelaars | Manager ArbeidsTrainingsCentrum
Risse Groep

"W2 Insight geeft al meerdere jaren tot volle tevredenheid van de Dienst Justitiële Inrichtingen te Roermond (onderdeel van het Ministerie van Justitie) trainingen aan langgestrafte gedetineerden in de laatste fase van hun detentie. De thema`s van deze trainingen behelzen met name Communicatie en Persoonlijk Leiderschap waarbij deze moeilijke doelgroep steeds varieert van samenstelling en hulpvragen.

Het lukt W2 Insight telkens om deelnemers aan het programma te boeien en in te spelen op de vragen die bij hen leven. W2 Insight houdt daarbij tevens de focus op de opdracht van ons als opdrachtgever. De trainingen hebben een belangrijke meerwaarde op de re-integratie van de deelnemers in de maatschappij."

M. Gerits | directrice PTC.
Dienst Justitiële Inrichtingen

Actueel

Ontvang gratis ons e-book

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book met 25 inspirerende verhalen over leiderschap.