Mobile menu

Over ons

W2 Insight is er voor directies, MT en managers die hun organisatie en hun teams naar hogere performance en rendement willen tillen.

Als CEO of managers ambieer je niet alleen goed werkgeverschap waardoor je organisatie ‘Employer of Choice’ wordt en gemakkelijk gekwalificeerde medewerkers aan je kunt blijven verbinden. Je wilt ook dat eventuele strubbelingen of tegenstellingen binnen je organisatie en je teams worden opgelost en de samenwerking en communicatie optimaal vorm krijgt.

Voor jezelf ambieer je een voortdurend ontwikkelen van effectief leiderschap. Je weet dat alleen door een optimaal leiderschap van jouw kant je organisatie en je teams zich verder kunnen ontwikkelen. Alleen dan ben je als leidinggevend kader in staat zijn optimaal gebruik te maken van de capaciteiten, competenties en vooral betrokkenheid en drive van medewerkers.

Neem contact met ons op als je:

 

Neem hier contact met ons op

De drijvende kracht achter W2 Insight:

Jos Luypaers 
Open, no-nonsense, betrokken, gedreven, empathisch, enthousiast en resultaatgericht: zo word ik door anderen vaak omschreven. Een partner voor iedere ondernemer en leidinggevende die ambitieus is in het beste uit medewerkers en teams naar boven krijgen. Een spiegel voor ondernemers, directies en leidinggevenden bij hun eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Samen met een aantal vertrouwde samenwerkingspartners (zie hieronder) ontwikkelt W2 Insight al zo’n 12 jaar programma’s van coaching en training voor teams en alle niveaus van leidinggevenden en medewerkers. Alles is hierbij maatwerk en steeds gericht op het duurzaam verankeren van (gedrags)veranderingen en persoonlijk leiderschap in de organisatie. Dit met uiteindelijk optimale teamprestaties en hoger rendement als resultaat.

 

“Wat mensen zeggen en doen is ondergeschikt aan wáárom ze dit doen!”
Teamontwikkeling, Leiderschapsontwikkeling, Samenwerken, Organisatieverandering, Communicatie, Conflictoplossing.
Ondernemer, Trainer, Coach, Spreker, Verzuimaanpak, Re-integratie, Directie, Management, Finance & Controll,
Bedrijfseconomie, Personeel en Organisatie, Management, Organisatieverandering, Systemisch werken, Organisatieopstellingen, Psychologie, NIMA, Avatar, NLP, Intervisie.