Mobile menu

Over ons

Als W2 Insight zijn we er voor directies, MT en managers die hun organisatie en hun teams naar een hogere performance tillen. Zij ambiëren niet alleen goed werkgeverschap waarbij gekwalificeerde medewerkers zich aan de organisatie blijven verbinden maar ook dat eventuele strubbelingen of tegenstellingen worden opgelost en samenwerking en communicatie binnen hun organisatie en hun teams optimaal vorm krijgt.
Zij realiseren zich ook dat dit alleen maar duurzaam gerealiseerd kan worden als alle medewerkers blijven groeien in hun eigen functioneren, ontwikkeling en verantwoordelijkheidsgevoel.
Voor zichzelf ambiëren zij een voortdurend ontwikkelen van hun eigen leiderschap. Zij weten dat alleen door een optimaal leiderschap van hun kant  hun organisatie en hun teams zich verder kunnen ontwikkelen.

 

Duurzame rendementsverbetering

Bij W2 Insight focussen we ons dus op een duurzame rendementsverbetering voor organisaties. Dit door het leidinggevend kader in staat te stellen optimaal gebruik te maken van de capaciteiten, competenties en vooral betrokkenheid en drive van hun medewerkers.
Het aspect ‘duurzaam’ kan hierbij in onze ogen alleen maar worden gerealiseerd door een integraal goed leiderschap.

In de natuur geldt dat planten optimaal gedijen wanneer het klimaat goed is en wegkwijnen wanneer het klimaat te warm, te droog, te koud of te nat is. Voor teams en organisaties geldt exact hetzelfde waar het bedrijfsklimaat en medewerkers betreft.

Hoe je het ook wendt of keert; weet dat jouw organisatie afhankelijk is van de ‘voeding’ die ze van haar medewerkers krijgt. De mate waarin jij als directie of management gebruik kunt maken van deze ‘voedingsstoffen’ wordt uitsluitend bepaald door de effectiviteit van jouw eigen leiderschap.

Het belang van je medewerkers is gelijk aan het belang van je organisatie

Wanneer medewerkers binnen jouw organisatie hun individuele behoefte aan ontwikkeling en zelfverwerkelijking vervuld zien, heeft dit automatisch een positief effect op rendement en het groeipotentieel van de gehele organisatie.

Kijk maar eens naar onderstaande figuur:

 

Kortom, bel ons als je:

Neem contact op