Mobile menu

Over ons

W2 Insight is er voor directies, MT en managers die hun organisatie en hun teams naar hogere performance en rendement willen tillen.

Als CEO of managers ambieer je niet alleen goed werkgeverschap waardoor je organisatie ‘Employer of Choice’ wordt en gemakkelijk gekwalificeerde medewerkers aan je kunt blijven verbinden. Je wilt ook dat eventuele strubbelingen of tegenstellingen binnen je organisatie en je teams worden opgelost en de samenwerking en communicatie optimaal vorm krijgt.

Voor jezelf ambieer je een voortdurend ontwikkelen van effectief leiderschap. Je weet dat alleen door een optimaal leiderschap van jouw kant je organisatie en je teams zich verder kunnen ontwikkelen. Alleen dan ben je als leidinggevend kader in staat zijn optimaal gebruik te maken van de capaciteiten, competenties en vooral betrokkenheid en drive van medewerkers.

Neem contact met ons op als je:

 

Neem hier contact met ons op

De drijvende krachten achter W2 Insight:

Jos Luypaers 
“Open, no-nonsense, betrokken, gedreven, empathisch, enthousiast en resultaatgericht: zo word ik door anderen vaak omschreven. Een partner voor iedere ondernemer en leidinggevende die ambitieus is in het beste uit medewerkers en teams naar boven krijgen. Een spiegel voor ondernemers, directies en leidinggevenden bij hun eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Samen met een aantal vertrouwde samenwerkingspartners ontwikkel ik met W2 Insight al ruim 12 jaar programma’s van coaching en training voor teams en alle niveaus van leidinggevenden en medewerkers. Alles is hierbij maatwerk en steeds gericht op het duurzaam verankeren van (gedrags)veranderingen en persoonlijk leiderschap in de organisatie. Dit met uiteindelijk optimale teamprestaties en hoger rendement als resultaat.”

 

“Wat mensen zeggen en doen is ondergeschikt aan wáárom ze dit doen!”
Teamontwikkeling, Leiderschapsontwikkeling, Samenwerken, Organisatieverandering, Communicatie, Conflictoplossing.
Ondernemer, Trainer, Coach, Spreker, Verzuimaanpak, Re-integratie, Directie, Management, Finance & Controll,
Bedrijfseconomie, Personeel en Organisatie, Management, Organisatieverandering, Systemisch werken, Organisatieopstellingen, Psychologie, NIMA, Avatar, NLP, Intervisie.

 

Anne van Heule (Antwerpen)
Anne gaat de aanpak en het gedachtegoed van W2 Insight over de grens verspreiden in Belgie.

Anne: “Het is mijn missie om levensvreugde en bedrijfswinst op één lijn te brengen. Happy people create happy profit !
Voor elk probleem bestaat een oplossing, vanuit deze positieve drive motiveer ik mensen om te geloven in hun capaciteiten om te veranderen en om zich verder te ontplooien. Mijn enthousiasme en empathisch vermogen brengen mensen terug naar de essentie en naar hun vervlogen verlangen om zich goed te voelen op de werkvloer, waardoor zowel werkgever als werknemer vanuit vertrouwen en verbinding hun doelen kunnen nastreven.
Het is mijn passie om te streven naar mensen die zichzelf en anderen terug leren waarderen, en te leren genieten van samenwerking, collegialiteit en respectvol omgaan met elkaar.”

 
“Happy profit is de marketing van vandaag: gelukkige werknemers zorgen voor winst en voor de bestaanszekerheid van het bedrijf.”
Bewustmaking van verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Preventie voor burn-out en andere stress-gerelateerde ziekten. Creëren van betrokken en respectvolle samenwerkingen. Ontwikkelen van effectieve communicatie tussen medewerkers.
Ondernemer, organisatieontwikkeling, teamontwikkeling en samenwerking, eigen praktijk voor individuele coaching en persoonlijke ontwikkeling.
Marketing, Sales, Finance, Recruitment, Coach en therapeut, NLP, EMDR, Systemisch werken.