Mobile menu

‘Strategie met Ballen’

Strategie met Ballen’

Hoe kom je van A naar B?

Wat is jouw B überhaupt?
Met ‘Strategie met Ballen’, leer je allereerst wat strategie is.
Daarna ga je meteen op een unieke manier aan de slag met jouw ‘B’!

 

 

Het gaat bij ‘Strategie met Ballen’ vooral over jou. Aan de hand van de unieke en praktische routekaart stippel jij jouw eigen strategie en koers uit. Alle tools zorgen ervoor dat je meteen aan de slag kunt en blijft. Alle stappen op je routekaart vormen  reminder om jouw doel voor ogen te houden en je koers te blijven varen.

‘Strategie met Ballen’ is uniek, snel, eenvoudig, uitermate doeltreffend en toepasbaar op elk thema. Ook dat van jou!

Enkele voorbeelden van thema’s waar we onze klanten al veelvuldig bij hebben kunnen helpen:

Teamontwikkeling
Hoe zorg je ervoor dat je teamleden dezelfde ‘stip op de horizon’ houden? Hoe veranker je het aspect ‘samenwerken’ stevig in jouw team en bij je medewerkers?  Hoe vergroot je het onderlinge vertrouwen en zorg je ervoor dat je teamleden het teambelang steeds voor ogen houden?
‘Strategie met Ballen’ geeft je hier  alle tools voor in handen.

Loopbaanontwikkeling
Het bepalen van je eigen loopbaankoers is een hele opgave. Jij bent zélf het merk en het product. Maar waarom zou iemand dit van je kopen? Daarbij; als je niet het juiste kan leveren aan het goede bedrijf om de juiste redenen, je wordt niet ‘gekocht’! Loopbaanontwikkeling zonder loopbaan-strategie is schieten met veel hagel en hopen op een beetje geluk. Hoe kan dát nu anders?

Je onderneming op koers houden
Als je al een onderneming hebt staat elke dag al in het teken van keuzes maken. Welke kant moet het op met je bedrijf? Gaat het al een tijdje ietsje minder en wil je liever ietsje meer? Ander product, meer klanten, een beter verhaal of wacht je af? Ondernemen is aan het roer staan en elke dag bijsturen. Maar welke kant op?

‘Strategie met Ballen’ is een geregistreerd product van Thomas Business Support.


           Neem contact op       < terug naar programma overzicht