Jij als authentiek en bezielend leider

  • Ben je als leider op zoek naar een verdere verdieping in je leiderschap?
  • Wil jij je mensen nog beter kunnen empoweren en vanuit vertrouwen kunnen loslaten?
  • Wil je dat je met je team met nog meer gemak doelen bereikt?

Ons leiderschapsprogramma ‘Lead the way you love’ biedt je hiervoor de uitgelezen mogelijkheid.

Je hebt in het verleden al de nodige inzichten over jezelf vergaard. Je weet wie je bent en waar je kracht ligt. Je voelt bij jezelf tegelijk ook een een verlangen om nog meer uit jezelf te halen, vooral op het gebied van authentiek en verbindend leiderschap.

In dit programma ga je je nog verder ontwikkelen om vanuit je zelf, je kern, leiding te geven en hiermee ook het beste uit je medewerkers en je team te halen.

Je leert nog meer te handelen vanuit je eigen authenticiteit waardoor je ook als vanzelf je medewerkers in hun kracht zet.

Het leiderschapsprogramma Lead the way you love’ bestaat uit 9 dagen die verspreid over het jaar worden gegeven. Samen met 9 mededeelnemers maak je een inspireerde ‘reis’ vol verdere ontwikkeling, inzichten en het aangereikt krijgen van praktische tools. Het programma draait om jouw authenticiteit, je echte ‘zijn’, maar vooral om passie en bevlogenheid om je teamleden maar ook anderen in je omgeving optimaal in hun eigen kracht te zetten.

Omdat het programma gericht is op het daadwerkelijk zetten van stappen, kun je ook op elk moment een beroep doen op individuele ondersteuning en coaching.

In het programma gaat het dus om jou. Jij staat in het middelpunt. Het gaat om jouw verdere leiderschapsontwikkeling. Je ‘reisleiders’ hierbij zijn Jos Luypaers en Rob van Ekeren.

Jos geniet ervan om mensen te stimuleren om hun ware passie te ontdekken en hierbij eventuele ‘ja maren’, blokkades en weerstanden aan de kant te zetten. Hij nodigt je voortdurend uit naar je eigen overtuigingen te kijken en de invloed ervan op je omgeving. Hij nodigt je ook uit deze waar gewenst te wijzigen. Zijn stijl hierbij is respectvol en uitdagend. Jos is altijd op zoek naar de vraag achter de vraag.

De grootste kracht van Rob is zijn rust. Door vragen te stellen zet hij je aan het denken om achter je eigen antwoorden te komen. Hij laat je op een andere manier naar jezelf kijken en dit brengt je nieuwe inzichten over contact maken. Hij vertaalt dit tevens heel praktisch naar je eigen omgeving. “Kwaliteit zit in zelfbewustzijn”, is zijn levensmotto.