Wil ook jij die authentieke en bezielende leider zijn?

 • Verlies je in de waan van de dag de menselijk maat van je leiderschap soms teveel uit het oog ?
 • Weet je ondanks, je inspanningen, je mensen onvoldoende te bereiken en te empoweren ?
 • Wil je je leiderschap maximaal vorm kunnen geven op basis van jou persoonlijke kernwaarden?

Leiderschap is geen (koud) kunstje.

Als leidinggevende heb je veel ballen in de lucht te houden. Je bent verantwoordelijk voor resultaten, je opereert in een wirwar van verschillende belangen, je legt verantwoording af en je probeert de dagelijkse gang van zaken goed te laten verlopen.

Dit valt echter allemaal in het niet bij je belangrijkste taak: het ervoor zorgen dat ieder van je medewerkers gemotiveerd en betrokken blijft.

Diep van binnen voel je dit laatste ook als je belangrijkste taak. Helaas merk je dat de waan van de dag hier telkens op de loer ligt waardoor het je niet altijd lukt om de noodzakelijke aandacht te hebben voor juist je mensen en hun behoeftes.

Daarnaast ben je ook nog gewoon een mens met een privé leven met de bijbehorende ‘uitdagingen’.

Hoewel je in het verleden al de nodige inzichten over jezelf en over leiderschap vergaard hebt en je weet waar je kracht ligt, voel je nu bij jezelf dat verlangen om nog meer uit jezelf te halen om een authentiek, verbindend en tevens een empathisch leider te zijn.

Ons leiderschapsprogramma ‘Lead the way you love’ biedt je hiervoor de uitgelezen mogelijkheid.

Leiderschap gaat niet over de baas zijn. Leiderschap gaat over zorgen voor de mensen over wie je de baas bent.

Simon Sinek

Voor jou én voor anderen

‘Lead the way you love’ is een jaarprogramma waarin we je meenemen naar een geheel nieuwe manier van leiding geven en leiderschap tonen. Je ervaart hoe je ondanks alle turbulentie vanuit jouw authenticiteit, je echte ‘zijn’ maar vooral vanuit je eigen bevlogenheid en kernwaarden leiding kunt geven en hiermee je teamleden maar ook anderen uit je omgeving optimaal in hun kracht zet.

Voor jou persoonlijk zul je merken dat je nog meer facetten van jezelf leert kennen. Alleen vanuit zelfkennis namelijk kun je daadwerkelijk de stap naar moeiteloos leiderschap zetten.

Voor de mensen die aan jou toevertrouwd zijn, betekent dit dat je ze nog beter in contact brengt met hun eigen bevlogenheid en intrinsieke motivatie. Je medewerkers gaan weer ‘staan’ voor hun ideeën en hun persoonlijke verantwoordelijkheid. Er groeit een besef van wederzijdse betrokkenheid en het idee dat het beste voor ieder individueel ook het beste betekent voor de organisatie

Kun je je het gevoel voorstellen dat je krijgt wanneer dit gerealiseerd is en het de dagelijkse gang van zaken is geworden!

Goed om te weten

Het leiderschapsprogramma Lead the way you love’ bestaat uit 9 (werk)dagen die verspreid over het jaar worden gegeven. Samen met 9 mededeelnemers maak je een inspireerde ‘reis’ vol verdere ontwikkeling, inzichten en het aangereikt krijgen van praktische tools.

Omdat het programma gericht is op het daadwerkelijk zetten van stappen, kun je ook op elk moment een beroep doen op individuele ondersteuning en coaching.

In het programma gaat het dus om jou. Jij staat in het middelpunt. Het gaat om jouw verdere leiderschapsontwikkeling.

Meer weten?

Klik dan op de groene button rechtsboven in het scherm en boek je vrijblijvende informatiegesprek met ons.

Je ‘reisleiders’

Jos (Luypaers) stimuleert zijn klanten om hun ware passie te ontdekken en hierbij eventuele ‘ja maren’, blokkades en weerstanden aan de kant te zetten. Hij nodigt je voortdurend uit naar je eigen overtuigingen te kijken en de invloed ervan op je omgeving. Hij nodigt je ook uit deze waar gewenst te wijzigen. Zijn stijl hierbij is respectvol en uitdagend. Jos is altijd op zoek naar de vraag achter de vraag.

De grootste kracht van Rob (van Ekeren) is zijn rust. Door vragen te stellen zet hij je aan het denken om achter je eigen antwoorden te komen. Hij laat je op een andere manier naar jezelf kijken en dit brengt je nieuwe inzichten over contact maken. Hij vertaalt dit tevens heel praktisch naar je eigen omgeving. “Kwaliteit zit in zelfbewustzijn”, is zijn levensmotto.

FAQ

Voor wie is deze training bedoeld?

De training is bedoeld voor leidinggevenden die zich persoonlijk verder willen ontwikkelen en op een natuurlijke en moeiteloze manier leiding willen geven. 

Hoe heb ik mezelf ontwikkeld ná afronden van de training?

 • Je geeft specifiek leiding vanuit de menselijke maat.
 • Je hebt grip op de waan van de dag.
 • Je zet je mensen maximaal in hun kracht en maakt hierbij authentiek contact met hen.
 • Je kent jezelf; je kernwaarden, je overtuigingen  en je schaduwkanten.
 • Je werkt zowel vanuit je gevoel en intuïtie als vanuit je mind / ratio.
 • Leiding geven is een natuurlijk iets van jezelf geworden en niet langer iets dat je ‘moet’ doen.

Waar wordt de training gehouden?

Onze representatieve en inspirerende trainingslocaties bevinden zich in de regio Tilburg – Eindhoven. Koffie , thee, lunch en wanneer van toepassing, een diner zijn inclusief.

Wanneer start de training?

De trainingen voor 2022-2023 starten op 1 juni en 1 november 2023.

Wanneer zijn de trainingsdagen?

De negen trainingsdagen worden gemiddeld één keer in de drie weken gegeven. De trainingsdata staan van tevoren vast. Op sommige dagen is er sprake van een avondprogramma.

Wat vraagt deze training aan tijd?

Naast de trainingsdagen zélf ben je gemiddeld 2 uur per week bezig met opdrachten en zelfstudie

Wat mag ik tijdens de trainingsdagen verwachten?

Er wordt gewerkt vanuit diverse invalshoeken die zich focussen op jou als persoon, het systeem waarin je je bevindt en de persoonlijke ontwikkeling en transformatie die je wilt realiseren. We gaan o.a. aan de slag met:

 • Systemisch werken.
 • Voice Dialoque.
 • Persoonlijkheidsinstrumenten als Profile Dynamics en Personalcolor i.c.m. 360 graden feedback.
 • De Zeven stappen van transformatie.
 • Meditatie en Visualisatietechnieken.
 • Overtuigingen en verwachtingen management.
 • Persoonlijke coaching.
 • Een uitgebreide intake vooraf.

Hoeveel mensen nemen we er maximaal deel aan een training?

De groepen bestaan maximaal uit 10 deelnemers.

Hoe is de financiële kant geregeld?

 • De all in investering voor het totale programma bedraagt € 6.500,- exclusief BTW.
 • Wanneer je je aanmeldt krijg je eerst een uitgebreid persoonlijk intakegesprek. Bij je definitieve aanmelding (inschrijfformulier en persoonlijke vragenlijst) ontvang je een factuur voor een aanbetaling van € 500,- . Het resterend bedrag dient vóór de eerste trainingsdag betaald te zijn.
 • Mocht je je 6 weken vóór aanvang van het programma alsnog afmelden, krijg je deze aanbetaling terug. Daarna vervalt deze restitutie.
 • Termijnbetaling is mogelijk:
 • Vóór aanvang van training € 3.200,-
 • Halverwege de training € 3.200,-

Ik lees over coaching. Wat houdt deze in?

Het trainingsprogramma is intensief en focust zich op jouw eigen ontwikkeling en transformatie. Wij vinden het daarom belangrijk dat je op elk moment tijdens het programma terug kunt vallen op ondersteuning en coaching. Sowieso zijn er gedurende het jaar 3 vaste momenten gepland voor een coaching gesprek.